Tjosan

Den här veckan har gått fort,
I fredags var det pepp-rally och vi alla utbytesstudenter fick gå ner och presentera oss inför skolan. först var jag lite nervös men det blev senare bra, för det var ju inte så farligt! vi fick vars en tröja oxå, så nu har jag 2 Ray-Pec tröjor, inte helt fel det inte! senare på kvällen åkte jag och Anuschka och såg på vårt homecoming game, hela läktarna på våran sida var fyllda medans det på andra sidan hade några enstaka människor. Med all den peppen så vann självfallet även Ray-Pec! yay!! första matchen som vi vann, och vi vann den med 36- 0 har jag för mig! inte helt fel det inte!

På lördagen var jag, Lisa och Haley och köpte min homecomingdress, haha, köpte den bara några timmar innan själva homecoming, men det var inga problem alls! haha, sen runt kl.16 kom Anuschka till mig och vi fixade till oss, sedan kom vår vän Tyler och han körde oss alla och hämtade upp en annan utbytis Lisa, så stack vi alla och käkade på en kinaresturang. Mums var det! vi hade det jätte mysigt och sen när kl. närmade sig 20 tog vi och stack till homecoming. Där träffade vi självklart många klasskompisar och vänner och vi dansade, dock kan jag inte påstå att musiken var den bästa, några kunde man inte ens dansa till. När dansen lutade mot sitt slut körde Tyler hem oss och Anuschka stannade över hos mig! vilket var riktigt mysigt med te och film mitt i natten.

ATF
Anuschka, Tyler och jag på väg ut

På söndagmorgonen blev vi väckta av Lisa, och när vi var klara där så åkte vi och lämnade av Anuschka och sen åkte jag, Lisa, Haley, Miranda och Morgan till staten Kansas på en renesans festival! hur jävla roligt som helst!!! alla var uppklädda i klassiska kläder, och vi fick se riddare slåss med lansar på hästryggar. Det var helt underbart och jag älskade det, hade gärna jobbat där faktiskt! vi var där i ett antal timmar och sen senare åkte vi hem och jag var helt slut! jag somnade till och med i bilen. och jag kan skryta med att jag nu varit i 4 stater här i Usa! haha!

Måndagen hände inte så mycket, fick en ny utbytis till skolan, Cassandra från norge! och jag kan meddela att jag älskar norska!! och att det var en uybytis från skandinavien var helt fantastiskt!! innan har det bara varit jag på min skola, men nu är det 2, och jag är så glad för det!! sen att hon är riktigt trevlig och rolig gör ju bara saken bättre! haha.

Tisdagen och onsdagen hände inte så mycket, jag pluggade och skypade lite med folk, vilket jag tycker är riktigt roligt! jag har haft lite hemlägtan under senaste tiden, jag antar att det kommer nu med min födelsedag + att det har faktiskt hänt mycket i hemmet i sverige mitt. Kan knappt fatta att jag faktiskt fyller 18 på lördag och att jag inte kommer fira det med min familj och vänner! känns sjukt!
ta det inte fel, jag älskar det här och jag njuter verkligen av att jag är här, och jag är oerhört tacksam för mina föräldrar som gett mig denna chansen att göra detta året. men jag saknar folket och jag saknar faktiskt att få prata svenska!! det är till och med så att jag tror att amerikanarna pratar svenska på morgorna när jag åker bussen till skolan, för det låter lite som det, men sen minns jag att de pratar engelska.

Idag, Torsdag, hade jag skola som vanligt, skrev klart min engelska uppsats och fick 100 % på den, inte så illa för en tjej som har svårt för att skriva uppsater, huh? ;) haha. när jag kom hem tog jag och pluggade lite och sen stack jag till skolan igen, för det var premiär för skolpjäsen jag jobbat på! DEN VAR ASBRA!!!!!! älskade det! jag satt och skrattade hela tiden! allting var perfekt och jag hoppas verkligen de vinner tävlingen de är med i! Jag såg den med Cassandra och hon tycket den var lika bra som jag! dock var den rätt lång, 2 och en halv timme, vilket gjorde att jag kom hem sent.

Imon blir det skola igen och efter det kommer jag att träffa och umgås med Frida Isaksson, det var så länge sen jag träffade henne och det kommer bli så roligt!  ser fram emot det riktigt mycket! :D

Sen har jag även en dålig nyhet, I fredags den 7 Oktober var en sorglig dag, Min söta vovve Max som jag och min familj haft sen 2000 var tvungen att avlivas. Han har varit sjuk i många år men det blev riktigt dåligt nu under senare tid, så vi hade inte så många val mer än faktiskt avliva honom.
Jag älskar min vovve och kommer alltid att älska honom, och jag kan inte ha kunnat tänka mig en bättre första hund.

MIN ÄLSKADE VOVVE
Min älskade Max lille Johansson
19 Augusti 2000 - 7 Oktober 2011


Överraskning och Spiritweek!

Heeeej alla barn!
Jag lovade att jag skulle skriva i måndags! dock hände inte det för jag hann aldrig in på datorn efter skolan, just för att jag skulle iväg direkt! jag skulle iväg och äta på subway, just för att jag skulle på den speciella grejen på kvällen!
Det är ju så att jag fyller år om (från idag) 8 dagar, och jag hade nämt för mina värdföräldrar att jag gillade artisten Pitbull, vilket min värdmamma också gör! så i hemlighet hade Lisa fixat biljetter till Enrique Iglesias och Pitbulls konsert för henne och mig, som en tidig födelsedagspresent!
Så vi åkt till Sprinter Center där konserten hölls, och jag köpte en Pittbull tröja och en Enrique poster! sen gick vi in och hittade våra platser. 8 STOLSRADER FRÅN FÖRSTA SCENEN!! Snacka om bra platser!! När konserten började så kom en spansk kille ut på sen, han kallas Prince Royce och han var runt 20 år åldern och jag svär att han är den spanska versionen på Bruno Mars! hur charmig som helst med en underbar röst!
När han spelat klart och jag var hur betutad som helst började väntan på självaste Pitbull, och efter sisådär 15-20 minuter började han spela! Han öste på som in i och publiken gav lika mycket! jag kan säga att det är skillnad på en svensk publik och en amerikansk! så jävla härligt var det! Pitbull han dansade och shakeade loss, och lika så gjorde publiken! Alla skrek och dansade med! och jag kan säga att Pitbull, he worked those pants! haha!
Efter sisådär 45 minuter så började väntan på den sista artisten, Enrique!
Jag har kanske inte varit ett jätte stort fan av honom på många år! men när han började spela så blev det klart hur jävla underbar den mannen är! Han var helt fantastisk! charmen var otrolig och rösten höll hela vägen! han tog till och med upp 2 ultra mysiga homosexuella killar från publiken och satt och drack vin med dem och bara snackade! hur härligt är inte det?! När han sedan började sjunga klassikern I can be you hero baby, tog han upp ännu en tjej från publiken, och sjöng den mot henne, och den låten slutade med make-out till högsta nivå, och jag kan säga att nog de flesta hade bytt plats med den tjejen, jag hade gjort det om jag kunnat!
I sista låten kom Pittbull ut och sjöng deras gemensamma låt! och det slutade helt fantastiskt! Som ni kanske märker har jag fått tillbaka min idol-crush för Enrique, och jag kan meddela att postern jag köpte hänger vackert nu på min vägg.

Poster och jag
Jag trött och sliten efter en underbar tidig födelsedagspresent! + Den underbara postern!

jag har även spirit week denna veckan, det är en vecka man klär ut sig och visar sin skolanda! I måndags var det Geek-day och jag hade mina gula glassögon och en kick me skylt på min rygg i all ära! det var till och med några som kickade mig! haha!
I tisdags var det Tie dye-day, då hade vi tröjor på oss som vi färgat alldelses själva.
I ondsdags var det Chuck-day, Jag trodde förstås att det var Chuck Norris de menade, men det var det inte, utan det e Chuck, vår säkerhetsvakt som e ascool och tar sitt jobb på allt för stort allvar. Han bär solglasögon i alla väder den mannen, även inomhus när det är mörkt! jag klädde dock inte upp mig då jag saknade solglasögon.
I dag var det College-day och än en gång klädde jag inte upp mig! Jag har inga saker från de lokala universiteten så. de lika Collegerna kom även till skolan och förslökte få ansökande. Dock behövde jag inte kolla dem för jag endå inte kommer stanna och plugga här, så jag och de andra utbytisarna stog och pratade istället med några nyfunna vänner.
Imorgon är det Spirit-Day och då ska man klä upp sig i plagg som representerar skolan, jag har inget där heller men kommer antagligen få en tröja av the student counsel. Alla utbytesstudenter ska presentera sig inför hela skolan imorgon under pep-rallyt, blir spännande men nervöst. haha, då kommer alla veta att jag är en utytesstudent! på kvällen blir det oxå att dra sig tillbaka till skolan till vårt homecoming game vi har! hela skolan kommer vara där! och det ser jag fram emot!

Uppdaterar med fler bilder senare, för måste sova nu. Natti Natt

2 1/2

Hej alla. nu är det 2 och en halv vecka sen jag bloggade senast! varför? jag har inte orkat helt enkelt! men det har hänt massor! jag har varit på min första baseball match som var helt underbar! Tyckte det var jätte kul! Jag har sovit över på ett zoo och även scuba diveat, dykning med tankar och hela kitet, både i pool och i en kall sjö. Jag har varit i staten Arkansas, så nu har jag varit i 3 stater här! jag har också varit sjuk för första gången här! så missa skolan en dag. sen har jag varit på min första riktiga danslektion här med Anuschka, hiphop, och fan vad snabbt det går! failade totalt, dock var det roligt så jag kanske gå tillbaka! :)

på construction setet går allt bra, vi håller på att måla och fixa alla väggar och golv nu! :) så snart är det dags för uppvisning! ser så mkt fram emot att få se pjäsen, för den e hur bra som helst! har ju läst manuset så jag vet att det är bra!

Idag hade vi den första pokerkvällen, och det var roligt! jag har aldrig spelat förr, eller rättare aldrig försökt förstå mig på reglerna. dock kan jag det inte heller nu, men men, jag lär mig nog med tiden!

Imorgon ska jag och familjen åka och shoppa! måste köpa nya skor, en tjockjacka, strumpor och lite andra grejor. det börjar bli kallt här kan jag meddela! sen på söndag ska jag träffa den underbara Anuschka, och vi ska antagligen åka och kolla på homecoming dresses! vi har det på fredag nästa vecka och jag har fortfarande ingen klänning! så det är ett måste!! Och på måndag händer en annan stor grej, men det väntar jag med att skriva om tills då! hehe, men nu är klockan halv 1 och jag är otroligt trött, så jag ska ta och gå till sängs nu. Natti natt, eller jag borde nog säga god morgon! ;)

At the royals game
Terry, Jag och Haley på Baseball! Go Royals!! 

RSS 2.0