Händelser..

Har inte skrivit på snart en vecka nu, så då var det dags att uppdatera lite igen!


I torsdags hade jag för första gången set Construction, inte helt fel. Kom inte in i det direkt! det är som trä slöjd för er som inte vet och undrar. Vi bygger upp alla kulisser utom en trappa. mycket jobb, men det går bättre dag för dag!


Fredags: var det skola som vanligt, inget speciellt precis! efter skolan från 3 till 5 var det set Construction och jag var så trött så det inte var klokt! men jag lyckades hålla mig vaken. När jag sedan kom hem tog jag en snabb dusch och gjorde mig i ordning, för det var dags att åka till min andra football game. och det som var så mysigt var att familjen följde med! så det gillades starkt! och där träffade jag också Anuschka, Mercedes och Liesa, så hängde runt med dem och hade det roligt! Och jag kan säga att pojken Blake som jag var barnvakt åt är en av de sötaste ungarna jag träffat! när han såg mig gick han ner för trapporna och hälsade på mig, då känns det att man är omtyckt kan jag meddela, också när han frågade när jag kan vara barnvakt till honom igen, haha!
Så kvällen var awesome, det enda negativa var att än en gång, förlorade vi spelet! det var jämt i början, men sen drog det andra laget på och gjorde X antal Touch Downs, gillas icke! men men, vi har ett kasst lag så! :) När jag kom hem fick jag oxå chansen att skypa med min kära familj i Sverige, och det var så skönt! dock så märkte jag att jag redan har börjat tappa min svenska, ajaj!


I Lördags gick jag upp 5.20 och gick in i duschen direkt så jag skulle kunna vakna, sen klockan 06.05 lämnade jag huset med Terry och åkte och köpte frukost vilket blev frukost pizza!!!!!! helt sjukt, pizza till frukost, inget jag är van vid, men det var gott så. Sen åkte vi till Lee's summit och mötte Lisa, Haley, Miranda och Zack för vi skulle hjälpa till vid ett race. Vi delade ut vatten till folket som sprang, och efter vi gjort det ett tag stack jag, Haley och Lisa och shoppade lite, och några köp blev det! :D Kläder, sminkgrejer, hörlurar och en build a bear björn xD haha, kunde inte motstå det, har aldrig gjort en förut så, och den blev riktigt charmig också! När vi kom hem såg jag och Haley på sådär 4 filmer, sen var det dags för sängen!


I lördags sov jag länge! Till runt 10 -10.30! vilket är ovanligt för mig här! Så et var riktigt skönt!  Sen runt 12 stack jag, Haley och Lisa ut och åt frukost, ingen pizza denna dag utan jag åt en god omelett.  Sen när vi var klara med det åkte vi till Peculiar Park, där var det EFs välkomst möte!  Och det var så roligt för jag fick träffa underbara Frida Isaksson igen och min australiensare Katie. Har saknat dem riktigt mycket!  Efter mötet åkte vi åter hem och tog det lugnt resten av dagen.


Idag var det åter igen skola, och det gick bra fram tills andra lektionen, Aerobics. Förra veckan hade jag för mkt saker i min väska, så den var otroligt tung, och tack vare det slet jag upp nedre ryggraden. Det är något jag gjorde väldigt ofta när jag gick i 9:an, så jag minns den onda känslan allt för väl. Och under Aerobicslektionen så kände jag av det riktigt mycket för vi gjorde många ryggövningar, ett tag kände jag till och med av att jag höll på att börja gråta på grund av det. Och jag och en vän i skolan hade också ett argument, och det gjorde ju självklart inte saken bättre.
Jag fick ont i huvet och mådde dåligt. Så skolan var väldigt jobbig, och i med att allt gick dåligt, så för första gången någonsin och på sista lektionen fick jag känslan av att jag inte borde vara här. Att det kändes fel.
För jag kan meddela att det inte är så lätt som man först tror att det ska vara!
När lektionen var slut skrev jag ett prov som jag missat och sen gick jag till Construction gruppen. Där var det lugnt och jag gick upp och kollade lamporna, och då såg jag Shaqure från min första lektion, en liten kille som gillar Michael Jackson och som är riktigt rolig.
 Så jag gick och pratade med honom och då kändes det lite bättre. Men det var bara att jobba på med byggandet och när vi samlades för att städa var alla roliga och trevliga, och då kändes allt bättre. Men jag blev lite förvånad att min lärare märkte att jag mådde dåligt! För jag trodde inte jag visade det, haha men hon kom fram och frågade hur jag mådde och sa att jag inte uppförde mig som vanligt.
Efter vi var klara gick jag ut och blev hämtad av Lisa, och vi åkte hem och tog det lugnt. Jag lärde henne lite svenska och hur man sjunger, E du vaken Lars? Haha, det lät roligt och jag mår så mycket bättre nu.
Jag behöver bara prata med mina värdföräldrar för att må bra igen, och det känns riktigt skönt att jag fått en sådan underbar familj här! Och jag kollade också på mina betyg här, ser inte så illa ut än så länge, A och B i alla ämnen.  Det gillar vi! :D


Nu ska jag sova, för det kommer bli en lååång dag imorgon! Puss på er alla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0